Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ahmet Emirmustafaoğlu
Ahmet Emirmustafaoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
10
2
Yayın
10
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-7011-413X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Peynir teknolojisi
Yoğurt teknolojisi
Sütlü tatlılar
Kızartılan peynirler
Kurum
Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi
Popüler Yayınları
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1559
4
ATIF
1
FAVORİ
1559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÜRETİM PARAMETRELERİ OPTİMİZE EDİLMİŞ KIZARTMALIK KEŞ ÖRNEKLERİNDE DEPOLAMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1347
0
FAVORİ
1347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1559
1
FAVORİ
1559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gıda
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Yayınlar
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1559
4
ATIF
1
FAVORİ
1559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat