Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ali Batu
Ali Batu
Prof. Dr.
Emekli
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Emekli
Popüler Yayınları
HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1763
2
ATIF
1
FAVORİ
1763
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
256
0
ATIF
1
FAVORİ
256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
HELAL TURİZM (OTEL) İŞLETMECİLİĞİNDE GEREKLİ KRİTERLER
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1222725
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
256
1
FAVORİ
256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAVUK ETİ ÜRETİMİNDE HELAL KRİTİK KONTROL NOKTALARI
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1135969
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2068
0
FAVORİ
2068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1763
1
FAVORİ
1763
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sade Lokum Üretimi Süresince Gastronomik Özelliklerinde Oluşan Değişmeler
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1677
0
FAVORİ
1677
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker Pancarında İşleme Öncesi Atmosfer Koşullarının Şeker Kayıpları Üzerine Olan Etkileri
Yazarlar: Fehmi Serim,
Ali Batu
, Nuray Ünal
Yayın Bilgisi: 1997 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
498
0
FAVORİ
498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Yayınlar
HELAL GASTRONOMİ VE HELAL SERTİFİKALI GIDA (BESLENME) KÜLTÜRÜ
Yazarlar:
Ali Batu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1072453
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1763
2
ATIF
1
FAVORİ
1763
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat