avatar
Bülent Çetin Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
3 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

2

2

711

0

1

534

0

1

65

Yayınlar

0

71

MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 174

0

174

1

65

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1310

0

1310

0

893

2

711

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11746

0

11746

0

802

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3245

0

3245

Yayınlar

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1310

1

0

1310

1

0

893

2

2

711

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11746

5

0

11746

1

0

802

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3245

10

0

3245

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.