avatar
Yeliz Demir Dr. Öğr. Üyesi Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
3 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Geleneksel Yemek Gıda Tüketimi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Popüler Yayınları

Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1901

6

1

1901

0

1

899

0

1

818

0

1

357

Yayınlar

0

248

1

357

1

818

Sığır Eti Üretiminde Su Ayak izi Durumu
Yazarlar: Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 975

0

975

0

352

1

899

Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1629

0

1629

Geleneksel Ekşi Mayanın Sağlık ve Ekmek Üzerindeki Etkileri
Yazarlar: Yeliz Demir
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6430

0

6430

0

2676

The Effects of Industry 4.0 on the Food and Beverage Industry
Yazarlar: Yeliz Demir , Fusun Istanbullu Dincer
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0006
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1993

0

1993

Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.32572/guntad.678419
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1901

1

1901

Yayınlar

BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.17498/kdeniz.750092
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2676

2

0

2676

Paylaşım Ekonomisi Kapsamında Yemek Paylaşma Sitelerinin Analizi
Yazarlar: Yeliz Demir
DOI: 10.32572/guntad.678419
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1901

6

1

1901

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.