avatar
Mehmet Köten Doç. Dr. Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 40
10 Yayın
10 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
40 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fonksiyonel Gıdalar Hububat Teknolojisi

Kurum

Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Köten , Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4572

0

1

4572

Yayınlar

0

912

0

1278

0

1414

0

1101

Suriye Burma Tatlısının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Satouf, Mehmet Köten , Beyen Hatib, Rama Alkayari, Aye Şeyhahmet
DOI: 10.21597/jist.612827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 795

0

795

FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1682

0

1682

Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf, Halil Ekici
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5407

0

5407

Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Köten , Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4572

1

4572

Yayınlar

1

0

912

TAM ARPA UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SPAGETTİ MAKARNANIN BESİNSEL, TEKSTÜREL VE PİŞME ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20085
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

1

0

1278

ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ TIRNAKLI (DÜZ) EKMEKTE BAZI KATKI MADDELERİNİN KULLANIMININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19137
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1101

2

0

1101

FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1682

1

0

1682

Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf, Halil Ekici
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5407

1

0

5407

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.