Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yekta Gezginc
Yekta Gezginc
Doç. Dr.
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Atık Bulgur Suyu Kullanılarak Rhizopus oryzae NRRL-395 ile Üretilen Laktik Asite Bazı Parametrelerin Etkisi
Yazarlar:
Ali Göçeri
,
Mehmet Hakkı Alma
,
Yekta Gezginc
,
Eyyüp Karaoğul
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739225
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
2
ATIF
1
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Atık Bulgur Suyu Kullanılarak Rhizopus oryzae NRRL-395 ile Üretilen Laktik Asite Bazı Parametrelerin Etkisi
Yazarlar:
Ali Göçeri
,
Mehmet Hakkı Alma
,
Yekta Gezginc
,
Eyyüp Karaoğul
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739225
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
1
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekzopolisakkarit Üreten Streptococcus salivarus ssp. thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus ‘ların Yoğurtta Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yekta Gezginç
, Ayşe Esin Kılınç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.566373
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1802
0
FAVORİ
1802
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adana İli Örneği ile Tüketicilerin Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Farkındalığı
Yazarlar:
Yekta Gezginç
, Songül Gök
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3135
0
FAVORİ
3135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yoğurtlardan Đzole Edilen Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus bulgaricus’ ların Tanımlanması
Yazarlar:
Yekta Gezginç
,
İsmail Akyol
Yayın Bilgisi: 2010 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1221
0
FAVORİ
1221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Atık Bulgur Suyu Kullanılarak Rhizopus oryzae NRRL-395 ile Üretilen Laktik Asite Bazı Parametrelerin Etkisi
Yazarlar:
Ali Göçeri
,
Mehmet Hakkı Alma
,
Yekta Gezginc
,
Eyyüp Karaoğul
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739225
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
2
ATIF
1
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat