Yeşim Aytop profil resmi
Yeşim Aytop Dr. Öğr. Üyesi KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 15 Hakemlik 37 CrossRef Atıf 31
15 Yayın
37 Hakemlik
31 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarımsal Pazarlama Tüketici Davranışı Tarım Ekonomisi

Kurum

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

496

Yayınlar

0

320

0

472

0

492

1

496

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1037

0

1037

0

550

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Fikret Işık
DOI: 10.30910/turkjans.680088
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1333

0

1333

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay , Hüseyin Meral
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2511

0

2511

0

898

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1127

0

1127

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer, Yeşim Aytop , Kubilay Burak Yavuz
DOI: 10.30910/turkjans.595223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3711

0

3711

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay
DOI: 10.30910/turkjans.471259
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4882

0

4882

0

2115

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2838

0

2838

Yayınlar

1

0

472

2

0

590

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1037

3

0

1037

Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

1

0

550

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Fikret Işık
DOI: 10.30910/turkjans.680088
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1333

3

0

1333

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay , Hüseyin Meral
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2511

10

0

2511

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1127

1

0

1127

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer, Yeşim Aytop , Kubilay Burak Yavuz
DOI: 10.30910/turkjans.595223
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3711

3

0

3711

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay
DOI: 10.30910/turkjans.471259
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4882

3

0

4882

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2838

4

0

2838

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.