avatar
Zühal Okcu Dr. Öğr. Üyesi Atatürk Üniversitesi
Yayın 2 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Yayınlar

Determination of Some Quality Properties of Blueberry Fruit Coated with Edible Coating (Vaccinium Arctostaphylos)
Yazarlar: Zühal Okcu , Yasemin Yavuz Abanoz
DOI: 10.18185/erzifbed.972382
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 352

0

352

Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Benay Kaplan, Zühal Okcu
DOI: 10.21597/jist.788688
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 949

0

949

Yayınlar

Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Benay Kaplan, Zühal Okcu
DOI: 10.21597/jist.788688
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 949

1

0

949

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.