avatar
Hakan Erinç Doç. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
9 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.

Yayınlar

BİTKİSEL LİF-BÜTİRİK ASİT ESTERLERİNİN ÜRETİMİ VE KEK FORMÜLASYONUNDA EMÜLGATÖR OLARAK KULLANIMI
Yazarlar: Sena Erol, Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23119
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 112

0

112

0

379

0

891

0

2046

SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 694

0

694

MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 979

0

979

YAĞ ÇEŞİDİNİN MISIR PÜRESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18044
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 831

0

831

Editörlük
Gıda
Gıda
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.