Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Hakan Erinç Doç. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.
Yayın 9 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 10
9 Yayın
4 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
10 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIV.

Popüler Yayınları

SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 866

0

1

866

Yayınlar

BİTKİSEL LİF-BÜTİRİK ASİT ESTERLERİNİN ÜRETİMİ VE KEK FORMÜLASYONUNDA EMÜLGATÖR OLARAK KULLANIMI
Yazarlar: Sena Erol, Hakan Erinç
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23119
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 335

0

335

0

575

FARKLI BOYUTLARDA KİNOA KEPEK UNU KULLANIMININ BİSKÜVİLERİN FİZİKSEL, DUYUSAL VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20098
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1132

0

1132

0

2315

SULAMA İŞLEMİNİN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞININ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19104
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 866

1

866

MALAKSİYON SICAKLIK VE SÜRESİNİN ZEYTİNYAĞININ BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18078
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1141

0

1141

YAĞ ÇEŞİDİNİN MISIR PÜRESİNİN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18044
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 925

0

925

Editörlük
Gıda
Gıda
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü

Yayınlar

1

0

575

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.