Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ahmet Küçükçetin
Ahmet Küçükçetin
Prof. Dr.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
13
8
Yayın
1
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması
Yazarlar:
Emine Mine Çomak Göçer
, Firuze Ergin Zeren,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350935
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
353
0
FAVORİ
353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1888
0
FAVORİ
1888
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Özge Gökçe,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2665
0
FAVORİ
2665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisinde Kullanılan Isı Değiştiricilerde Kalıntı Oluşumu
Yazarlar: Hatice Kübra Kızılay,
Firuze Ergin
,
Muammer Demir
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505536
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3158
0
FAVORİ
3158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Enzimlerin Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475365
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5621
0
FAVORİ
5621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1931
0
FAVORİ
1931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin,
Ahmet Küçükçetin
, Ayhan Oral,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1649
0
FAVORİ
1649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3646
0
FAVORİ
3646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1888
5
ATIF
0
FAVORİ
1888
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Homojenizasyonunun Kefirin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Firuze Ergin
, Gülsüm Öz, Ümit Özmen, Şener Erdal, Eray Çavana,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370105
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1931
7
ATIF
0
FAVORİ
1931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Gizem Yıldız, Emine Mine Çomak Göçer,
Ahmet Küçükçetin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333674
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3646
1
ATIF
0
FAVORİ
3646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat