Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Oğuz Gürsoy
Oğuz Gürsoy
Prof. Dr.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
21
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
28
TR Dizin Atıf
2
21
Yayın
0
Hakemlik
28
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-5907-4595
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1979
0
ATIF
1
FAVORİ
1979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1374
0
FAVORİ
1374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1873
0
FAVORİ
1873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar:
Sevinç Sökel
,
Mehmet Kale
,
Sibel Hasırcıoğlu
, Sibel Yavru,
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4002
0
FAVORİ
4002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yazarlar:
Songül Şen Gürsoy
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2668
0
FAVORİ
2668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin,
Ahmet Küçükçetin
, Ayhan Oral,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1642
0
FAVORİ
1642
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe,
Tapani Alatossava
,
Yusuf Yılmaz
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2600
0
FAVORİ
2600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Teknolojisinde Enterokoklar –II: Koruyucu ve Probiyotik Kültür Olarak Kullanımları
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1529
0
FAVORİ
1529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Teknolojisinde Enterokoklar –I: Biyokimyasal Özellikleri ve Peynir Teknolojisindeki Önemleri
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1753
0
FAVORİ
1753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinin Raf Ömürlerinin Biyolojik Koruma ile Uzatılması: Koruyucu Kültürler
Yazarlar: Harun Kesenkaş,
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık, Necati Akbulut
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1640
0
FAVORİ
1640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-I
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2528
0
FAVORİ
2528
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-II
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2722
0
FAVORİ
2722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLERİN KULLANIMI : PROBİYOTİK PEYNİR
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3561
0
FAVORİ
3561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAKTOBASİLLER VE PROBİYOTİK PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIM POTANSİYELLER
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2896
0
FAVORİ
2896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ÜRÜNLERİNİN DEMİR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Özer Kınık,
Oğuz Gürsoy
, Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1615
0
FAVORİ
1615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1979
1
FAVORİ
1979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT PROTEİNLERİ KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER
Yazarlar: Özer Kınık,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2002 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3332
0
FAVORİ
3332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POLİKLORLANMIŞ DİBENZODİOKSİN (PCDDs) VE FURAN (PCDFs) BİLEŞİKLERİ VE BUNLARIN SÜT VE ÜRÜNLERİNDEKİ ÖNEMİ
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DENİZLİ'DE YAZ VE KIŞ MEVSİMLERİNDE ÜRETİLEN TORBA YOĞURTLARIN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Ramazan Gökçe, Ahmet Hilmi Çon,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
570
0
FAVORİ
570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOYA VE ÜRÜNLERİNDE FENOLİK BİLEŞİKLER VE BESLENMEYİ KISITLAYICI FAKTÖRLER
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2877
0
FAVORİ
2877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİYET ACIDOPHILUS BIFIDUS YOĞURDU VE DİYET YOĞURDUN KALİTE NİTELİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 1999 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
0
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BESLENMEDE YENİ YAKLAŞIMLAR: SOYA SÜTÜ VE ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Ramazan Gökçe, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 1999 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4571
0
FAVORİ
4571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Akademik Gıda
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1374
5
ATIF
0
FAVORİ
1374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1873
5
ATIF
0
FAVORİ
1873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar:
Sevinç Sökel
,
Mehmet Kale
,
Sibel Hasırcıoğlu
, Sibel Yavru,
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4002
1
ATIF
0
FAVORİ
4002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yazarlar:
Songül Şen Gürsoy
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2668
2
ATIF
0
FAVORİ
2668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe,
Tapani Alatossava
,
Yusuf Yılmaz
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
ATIF
15
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2600
15
ATIF
0
FAVORİ
2600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat