Hakkında

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi tüm yazarlar için ORCID ID zorunluluğu getirmektedir. Eğer ORCID ID'niz yoksa lütfen https://orcid.org/register adresinden oluşturunuz. ORCID ID'nizi oluşturduktan sonra dergipark profilinize kaydetmeyi lütfen unutmayınız.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, bilim ve mühendisliğin tüm alanlarını kapsayan çok disiplinli bir dergidir.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, mühendislik bilimlerindeki son gelişmeleri bilim insanlarına, mühendislere ve okurlara yaymayı amaçlamaktadır. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, mühendisliğin hem teorik hem de deneysel gelişimlerini vurgulamayı amaçlamıştır.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, disiplinlerarası mühendislik alanlarındaki çalışmaların yayınlanmasına da odaklanmaktadır. Dergimiz mühendislik bilimlerinin tüm alanları için bilimsel değere sahip orjinal araştırmaları yayınlamaktadır.